Sjove låg til godteglasFavoriteLoadingTilføj til favoritter

Sjove låg til godteglas

Udskriv denne opskrift

Her er en opskrift på mine godteglas, det er inspireret fra http://halager.blogspot.dk/2014/08/diy-hklede-fr-lag.html?m=1, men det er ikke en præcis opskrift, men mere en ca ide man kan gå ud efter.

Start med at lave 6 fm i en mg, forøg så hver runde med 6 m indtil størrelsen passer med lågene (de her er lavet i bomuld og med en nål 2,5, og der er det blevet til 48 m) der efter hækler jeg bare rundt med de m indtil den har en runding der passer med den størrelse de skal ha (3-6 omgange vil jeg tro) hæft enden.

Øjnene har jeg lavet ud fra Halager

Øjne (2 stk):

Start med grøn
1 omg. 6 fm i mg. ring (6)
2 omg. 2 fm i hver (12)
3 omg. 1 fm, 2 fm i næste (18)
4 omg. 2 fm, 2 fm i næste (24)
5-7 omg. fm (24)
8 omg. 2 fm, 2 fm sammen (18)
Skift til hvidt garn
9 omg. fm (18)
10 omg. 1 fm, 2 fm sammen (12)
11 omg. fm (12)
Fyld
12 omg. 2 fm sammen (6)
Træk tråden gennem de sidste 6 fm og træk

Til ørene har jeg gjort følgende:

4 fm i mg, øg med 2 fm på hver anden runde indtil du har 12 m til flagermusen og 14 til grisen (det lille ekstra er til bukket på øret jeg lige har hæftet fast)

Opskriften fortsætter under annoncen...

Tanden til flagermusen

4 fm i mg, øg med 2 fm og lav 2-3 rækker alt efter størrelsen på tanden.

Næsen til grisen

6 fm i mg, øg hver runde med 6 indtil du har 24 fm. Lav en km i næste m og lav så 1 lm og 1 fm i bl i samme m. Lav masker hele vejen rundt i bl (du skulle gerne ha 24 stadig) km i 1 m, 1 lm og igen fm hele vejen rundt afslut med km i 1 m(alt efter hvor stor du vil ha trynen kan du tage en runde eller to mere). Nu kan du fortsætte i runder eller spiral det er en smagssag da det alligevel er bagsiden af trynen. Indtag hver runde med 6 fm når der kun er 12 fm tilbage fylder du næse med bamsevat, tager ind sidste gang og hæfter ende.

Når jeg har samlet det hele har jeg først limet bamsevat på låget, derefter har jeg trukket det runde låg hen over og limet det fast med limpistol, derefter har jeg limet de andre ting på også med limpistol (kan sagtens syes på, men synes det her er nemmere) 🙂

Gris forfra     Gris bagfra

God fornøjelse og spørg endelig hvis I vil ha noget hjælp eller der er noget I ikke helt forstår 🙂

Skriv en kommentar

Din email adresse bliver ikke offentliggjort. Felter markeret med * skal udfyldes.