Gode råd om hækling

Formålet med denne side er at give gode råd om hækling til både nye og garvede hæklere. Del gerne dine egne erfaringer i kommentarfelterne, hvis du har et godt tip, som vi mangler her.

Vi har herunder listet nogle sider, der gerne skulle være fyldt med gode råd om alt, hvad der rører sig inden for hækling og hækleopskrifter. Vi forsøger hele tiden at forbedre siden og vil løbende tilføje mere til de enkelte sider, ligesom det er planen at lave nogle video guides til hækling.

Hækling – sådan lærer du at hækle

Hækleforkortelser

Hækleudstyr

Fyld til bamser / Fyldevat / Dukkefyld / Vat

Hækling til babyer

Vi har samlet en række gode hækle tips og tricks, der kan gøre hækling til en skøn hobby. Er du i tvivl om, hvilket fyld, du skal bruge, for at du må vaske dine bamser, eller vil du vide, hvad en fastmaske er, så er du kommet til det rette sted.

Ligeledes kan vores råd omkring hækling til babyer og køb af hækleudstyr hjælpe dig på vej til at blive endnu bedre til at hækle. Vi har i det første punkt forsøgt at beskrive nogle af de mest populære hækleudtryk og forkortelser, hvilket kan være en stor hjælp som nybegynder af hækling.Vi forsøger hele tiden at forbedre vores indhold, og vi tager imod alle de råd, vi kan.

Hvis du efter at have læst vores hækleguides og tips stadig er i tvivl om noget, så er du altid velkommen til at kontakte os vedrørende hjælp til hækling. Så vil vi forsøge efter bedste evne at hjælpe.