Oversætte hækleopskrift fra spansk til dansk

Oversætte hækleopskrift fra spansk til dansk

Har du fundet en spændende hækleopskrift på spansk, får de fleste lyst til at give op på forhånd. Har du lært spansk i skolen, er du måske ikke løbet skrigende væk endnu, og så kan det være, at du med lidt hjælp fra nedenstående tabel kan forstå det meste af hækleopskriften.

Har du ikke lært spansk, så er der mulighed for, at du bruger en oversættelsesmaskine som fx Google Translate og kombinerer dens oversættelse med vores tabel over hækleudtryk. Du skal være lidt kreativ, da oversættelsen formentlig ikke giver 100 % mening, men er der nogle gode billeder i opskriften af, hvordan projektet skal se ud både når det er undervejs og færdigt, så vil du ofte kunne gennemskue, hvad der menes.

SpanskDansk
Cadena (cad)Luftmaske (lm)
Punto Bajo (pb)Fastmaske (fm)
Punto Enano (pe)Kædemaske (km)
Punto Alto (pa)Stangmaske (stm)
Punto Medio Alto (pma)Halvstangmaske (hstm)
Punto Alto Doble (pad)Dobbelt stangmaske (dbstm)
Punto (Pt)Maske (m)
VueltaRække (rk)
DisminuciónIndtagning (indt)
Aumento (aum)Udtagning (udt)
GanchoHæklenål

Det kræver en god portion tålmodighed at kaste sig ud i en hækleopskrift på et sprog, som man slet ikke forstår, men der findes mange flotte, spanske hækleopskrifter derude, så det er forsøget værd.

God fornøjelse 🙂

2 kommentarer til “Oversætte hækleopskrift fra spansk til dansk

  1. Heh
    Jeg oversætter en hækleopskrift fra soansk til dansk men kan ikke finde ud af, hvad forkortelsen pd står for. Håber nogen kan hjælpe.
    Mvh Lisbeth

Skriv en kommentar

Din email adresse bliver ikke offentliggjort. Felter markeret med * skal udfyldes.